6 de junio de 2013

Competències assolides

Arribats a aquest punt, i després d’haver fet diverses entrades relacionades amb les competències, aquesta entrada anirà destinada a fer una cloenda sobre aquestes. Vaig realitzar una primera entrada sobre les competències que volia arribar a assolir i una segona sobre com arribar a aconseguir-ho. Aquesta tercera entrada sobre les competències va destinada a avaluar si les he arribat a assolir com m’esperava.

Valoració del quadern i de les activitats proposades en cada mòdul

Una vegada realitzades totes les tasques del quadern i totes les entrades del bloc, i una vegada finalitzada aquesta etapa de pràctiques, realitzaré aquesta entrada per ver una mica de cloenda sobre com ha estat aquest període, la feina que he anat realitzant i que he après i perquè m’ha servit.
D’una banda, dir que mai havia fet feina amb un bloc i per tant al principi estava una mica nerviosa per saber com seria. Però poc a poc, anant fent les entrades, m’he adonat que aquesta és una bona manera d’anar deixant constància del que vas fent. I una bona manera de poder veure quin ha estat la evolució en acabar. És una experiència nova amb la qual, tot i que em va costar una mica endinsar-m’hi, m’ha resultat una molt bona experiència.

Reflexió sobre el projecte

(Entrada feta al quadern de l'assignatura)